Vergelijk LED Lampen en LED verlichting
Actieve filters: geen Wandlampen
0 PRODUCTEN

Laden...

Geen producten gevonden. Verwijder één of meerdere actieve filters hierboven.

De productinformatie kon helaas niet worden geladen. Probeer het nog eens.

%2Fwandlampen

Wandverlichting

Wandlampen zijn een geweldige manier om een ruimte te verlichten zonder dat ze vloerruimte innemen, dit maakt ze uitermate geschikt voor nauwe ruimtes, zoals gangen. Ze brengen sfeervolle of zakelijke verlichting en kunnen gebruikt worden als de belangrijkste lichtbron maar ook als een aanvulling aan andere lampen. Met een hoop verschillende stijlen om uit te kiezen is een wandlamp een mooie toevoeging bij de decoratie.

Waar zou ik mijn wandlamp moeten plaatsen?

Wandlampen kunnen eigenlijk in elke kamer van je huis worden geplaatst, maar beslis voor jezelf wat voor verlichting je wilt hebben, zodat je makkelijker kunt kiezen. Wandlampen zijn heel goed in het flankeren van schilderijen, badkamer spiegels, hoofduiteinden; ze bieden ook goed licht als je een boek aan het lezen bent zonder dat er een tafel bij te pas hoeft te komen. Ze passen ook goed bij een smalle portiek, gangen of trappenhuizen waar er weinig vloerruimte is.

Waar op de muur zou ik de wandlamp moeten plaatsen?

Dit hangt af van de grootte van de kamer, maar in het algemeen zouden ze ongeveer 1,5-1,7 meter boven de grond moeten worden gehangen. De onderlinge afstand tussen de wandlampen zou dan ongeveer 2 tot 3 meter van elkaar kunnen liggen, hoe verder ze van elkaar liggen hoe minder verlicht de ruimte is. Als je een trappenhuis wilt verlichten met wandlampen, dan kun je een dichte lampenkap of onder-verlichting gebruiken.

Wat moet ik overwegen wat betreft de bevestiging?

Hou rekening met eventuele bedrading die nodig zal zijn om een wandlamp te kunnen bevestigen. Als dat niet het geval is zou je misschien een professional moeten inhuren om je te helpen bij het installeren van de wandlamp. Als je niet met de extra kosten wilt zitten zoek dan een wandlamp die slechts met een draad en plug kan worden bevestigd. Nu je op de hoogte bent van de basis feiten kan je hier beginnen met je zoektocht. We hebben alle stijlen, van Art Deco tot Moderne Wandlampen en ze staan klaar om je decor te perfectioneren.