Vergelijk LED Lampen en LED verlichting
Actieve filters: geen Ledstrips
0 PRODUCTEN

Laden...

Geen producten gevonden. Verwijder één of meerdere actieve filters hierboven.

De productinformatie kon helaas niet worden geladen. Probeer het nog eens.

%2Fledstrips

LED strips

Light Emitting Diodes, oftewel LEDs, worden steeds meer toegepast in verlichting. Vergeleken met traditionele gloeilampen en halogeenverlichting hebben LEDs een aantal voordelen, zoals het lage energieverbruik, de lange levensduur en het feit dat ze niet zoveel warmte produceren. Bovendien kunnen ze makkelijk in verschillende kleuren geprogrammeerd worden.

De LEDs zijn ook erg duurzaam en bestand tegen schokken, zodat ze in vele vormen toegepast kunnen worden. Bijvoorbeeld als LED strip. De aanschaf hiervan lijkt misschien voor de hand liggend, maar toch zijn er behoorlijk wat verschillen die je in overweging moet nemen voordat je ledstrips gaat kopen.

Welke verschillende soorten LED strips zijn er?

De LED strip is eigenlijk een generieke term voor ledverlichting in de vorm van een ‘strip’ oftewel lijst. Afhankelijk van jouw toepassing zijn sommige types beter geschikt dan andere. Gecoate waterproof LED strips zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor in de badkamer of als sfeerverlichting buiten, terwijl leds in een aluminium profiel weer goed op een trap gemonteerd kunnen worden.