Vergelijk LED Lampen en LED verlichting
Actieve filters: geen
0 PRODUCTEN

Laden...

Geen producten gevonden. Verwijder één of meerdere actieve filters hierboven.

De productinformatie kon helaas niet worden geladen. Probeer het nog eens.

%2Fled-lampen

LED lampen & LED verlichting

Op deze pagina vind je lichtbronnen waarmee je je oude lampen kunt uitrusten met LED verlichting. Deze lichtbronnen zijn duurder in de aanschaf, maar gebruiken maar 1/5 van de energie, en gaan 25 keer langer meer! De terugverdientijd is ongeveer 2 jaar, maar dit is natuurlijk afhankelijk van hoe lang de lamp per dag brandt. Voor ruimtes waar een lamp maar weinige branduren maakt, bijvoorbeeld een kelderkast, is het niet rendabel deze te vervangen door LED. Voor halogeen spotjes zijn wel goede vervangers verkrijgbaar, kijk wel of je een 12V laagspanning systeem hebt of een netspanning (220V / 230V) systeem met GU10 draaifitting.

Over dimbare LED lampen

Niet alle lampen zijn even goed dimbaar, kijk dus vooraf of je de lampen met een dimmer wilt gaan gebruiken. Onze tip: als je geen dimbare ledlamp nodig hebt, koop dan een normale. Deze hebben minder elektronische componenten en gaan daardoor minder snel stuk.

Gekleurde RGB LEDlampen

Er zijn ook LED peertjes die automatisch van kleur veranderen, of waarvan je de kleur met een afstandbediening of app over wifi kunt aanpassen, zoals bijvoorbeeld de Philips HUE. Deze staan niet op deze pagina, kijk hiervoor op onze speciale domotica sectie.