Vergelijk LED Lampen en LED verlichting
Actieve filters: geen Bureaulampen
0 PRODUCTEN

Laden...

Geen producten gevonden. Verwijder één of meerdere actieve filters hierboven.

De productinformatie kon helaas niet worden geladen. Probeer het nog eens.

%2Fbureaulampen

Kies de juiste burolamp en werk productiever!

Op kantoor, de werkplaats, studeerkamer of waar er ook maar nauwkeurig gewerkt moet worden kan een een goede bureaulamp uitkomst bieden. Zo een lamp is niet alleen functioneel, maar kan een goede aanvulling zijn op jouw interieur! Met zoveel keuze en lichtbronnen is het belangrijk dat je de volgende punten in overweging neemt:

  • Een verstelbare zwenkarm burolamp kun je aanpassen aan elke situatie, van geconcentreerd licht tot indirecte wandverlichting. Geschikt voor lezen, schrijven of elke andere productieve activiteit zijn deze veelzijdige tafellampen ideaal voor studenten.
  • Halogeen lampen en spaarlampen geven een feller, kouder licht (meer blauw). Dit helpt met concentratie en je wordt er minder slaperig van.
  • Relatief nieuw zijn LED burolampen, waarmee je veel energie bespaart en misschien wel nooit de lichtbronnen hoeft te vervangen (de levensduur wordt geschat tussen de 20,000 en 50,000 branduren).
  • In de slaapkamer of bibliotheek waar sfeer erg belangrijk is kun je kiezen voor een klassieke of tiffany lamp. Je kunt zelfs een snoerdimmer gebruiken om het het licht te dimmen. Ga je voor een echt klassieke stijl, dan kies je natuurlijk voor een groene notarislamp :)