Vergelijk LED Lampen en LED verlichting
Actieve filters: geen Booglampen
0 PRODUCTEN

Laden...

Geen producten gevonden. Verwijder één of meerdere actieve filters hierboven.

De productinformatie kon helaas niet worden geladen. Probeer het nog eens.

%2Fbooglampen

Over booglampen

Vloerlampen worden in het algemeen niet gezien als bijzonder flexibel of veelzijdig, zodat traditionele interieurontwerpen hierin te kort komen. Voor moderne en tijdloze ontwerpstijlen is dit echter veranderd. Dat komt omdat er een nieuwe soort vloerlamp was uitgevonden: de booglamp. In termen van design zijn deze lampen heel eenvoudig. Ze hebben een gebogen vorm (vandaar de naam) en ze zijn flexibel, waardoor ze veelzijdig en functioneel zijn.

De architectonische lampen voorzien in dezelfde soort verlichting als retro vloerlampen, maar in een speelsere vorm. Door hun lang nek kunnen ze ook heel goed als werkverlichting ingezet worden. Ze kunnen geplaatst worden boven een bank, salontafel, bed, buro en zelfs de eetkamertafel! Vanwege hun oversized look passen ze het beste in grote ruimtes, maar het gaat ook in een kleinere kamer als je ze bijvoorbeeld in de hoek plaatst.

Interieur tip: retro booglampen

Een mooi voorbeeld zijn retro booglampen in een modern interieur. Ze hebben meestal een glanzende metalen boog, een marmeren blok als voet en een warme kunststof kap. Het is een iconisch ontwerp, wat zelfs een plek heeft vergaard in het MOMA in New York!