Vergelijk LED Lampen en LED verlichting

Adverteren

Ledlamp.nl is de enige onafhankelijke vergelijkssite op gebied van verlichting. Voor adverteerders bieden we de volgende mogelijkheden.

Armaturen

Promotie van lampen vindt plaats op basis van CPS vergoeding. Verlichtingsarmaturen worden opgenomen door door middel van productfeeds. Wij werken hiervoor samen met de grootste affiliate netwerken. Bent u hierbij al aangemeld, dan kunt u uw accountmanager benaderen. Ben u nog niet aangemeld, neem dan met ons contact op.

LED lichtbronnen

Ledlanpen worden door ons vergeleken op zowel prijs als prestatie. U bent als verkoper verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten en het aanleveren van de juiste gegevens. Tevens zult u aan bepaalde voorwaarden van garantie en retourrecht moeten voldoen. Vergoeding is gebaseerd op CPS en is voor alle winkels en merken gelijkgesteld. Neem bij interesse contact op.

Redactionele content

Heeft u andere producten of diensten die niet binnen het bovenstaande vallen, maar wel relevant zijn? WIj kunnen uw bedrijf of product onder de aandacht brengen met een speciaal geschreven artikel. Dit artikel mag maximaal twee uitgaande links bevatten naar uw bedrijf en/of product.